Versies van Kaspersky VPN

Kaspersky VPN is verkrijgbaar in een gratis versie en een onbeperkte versie.

Opmerking: De beschikbaarheid van de gratis versie is afhankelijk van uw regio.

Gratis versie:

Je kunt een abonnement kopen om van de gratis versie over te stappen op de onbeperkte versie.

Onbeperkte versie:

Voor meer informatie over de versies van Kaspersky VPN ga je naar My Kaspersky.

Opmerking: wanneer je de onbeperkte versie van Kaspersky VPN gebruikt, kan het programma je melden dat een ander abonnement beschikbaar is. Deze melding wordt alleen weergegeven als het gevonden abonnement geldig is voor minder apparaten dan je huidige abonnement. Als je dit abonnement koopt, zal Kaspersky VPN op sommige van je apparaten overschakelen naar de gratis versie.

Raadpleeg ook

Upgraden naar de onbeperkte versie

Over het abonnement